• Valaistustratkaisun valinta voi olla pelottava tehtävä – etenkin, jos kokemusta aiheesta ei vielä ole karttunut kovinkaan paljon. Etkö halua maksaa asennus- ja suunnittelupalvelusta? Kun asennat valaisimet itse, on hyvä tuntea vähintään peruskäsitteet ja tekniset termit. Kun perustiedot ovat hallussa, asennat LED-valaisimet paitsi halvalla, niin myös todella helposti.

  • Valaistustratkaisujen valinta voi olla pelottava tehtävä – etenkin jos sillä alueella on vähän kokemusta. Etkö halua maksaa asennus- ja suunnittelupalvelusta? Kun asennat valaisimet itse, tulisi sinun tunteaa vähintään peruskäsitteet ja tekniset vivahteet. Tässä tapauksessa nykyaikaisia LED-valaisimia asentaa paitsi halvalla niin myös todella helposti.

  • Tabletit ja älypuhelimet, jotka ovat hyvin suosittuja kodeissa, mahdollistavat myös muiden langattomien laitteiden hallinnan. Smart Lighting – interaktiivinen valaistusvalikoima. Yhteen kotitalouteen on mahdollista integroida jopa 50 valaisinta, joita kaikkia pystytään hallinnoimaan siihen tarkoitetulla sovelluksella (iOS tai Android).

  • Puutarhavalot tuovat puutarhaasi lisätaikaa. Erilaisia valaisimia käyttämällä voit luoda täysin erilaisen ilmeen hämärissä olosuhteissa, kuin mitä olet tottunut näkemään päivisin. Mukava puutarhanurkkaus tai takapiha on paras paikka levätä kaupungin vilinästä ja viettää aikaa ystäviesi kanssa, joten jokainen puutarhan sisustukseen sijoitettu minuutti ja sentti on sen arvoinen. Ei ole mikään salaisuus, että tehokkaalla ulkovalaistuksella tavallisen parvekkeen voi muuttaa rentouttavaksi lomakohteeksi. Jotta voit sisustaa oman kotiympäristösi todella tyylikkääksi ja taianomaiseksi, tulee sinun tietää erilaisia seikkoja eri valaistusratkaisuista.

Product added to compare.