Tabletit ja älypuhelimet, jotka ovat hyvin suosittuja kodeissa, mahdollistavat myös muiden langattomien laitteiden hallinnan. Smart Lighting – interaktiivinen valaistusvalikoima. Yhteen kotitalouteen on mahdollista integroida jopa 50 valaisinta, joita kaikkia pystytään hallinnoimaan siihen tarkoitetulla sovelluksella (iOS tai Android).

Perusvarustukseen kuuluvat ohjain GATEWAY-S, Smart LIGHTING, LED-valot ja älypuhelin/tabletti, johon on ladattu siihen tarkoitettu sovellus.

Smart Lighting tuo taloon erilaisia valaistusmahdollisuuksia: Valaistus voidaan mukauttaa mielialan mukaan, voit valita valmiista ohjelmista, vaihtaa valaisinta ja tallentaa sen asetukset tai luoda erilaisia valaisinryhmiä eri tiloille, joka helpottaa niiden hallintaa.
Smart Lighting tekee kaiken tämän ja paljon muuta!

Miten Smart Lighting toimii?


Smart LIGHTING -laitteisto sisältää ohjaimen ja älykkään valaistuksen valot. Lisäksi tarvitaan WLAN-reititin ja iOS / Android-tabletti/älypuhelin tai iPod Touch (iOS 7 tai uudempi / Android 4.2 tai uudempi) ilmainen OSRAM lightify®-sovellus *. Sovelluksen avulla voit hallita enintään 50 valoa.

Lisäksi tarvitset Internet-yhteyden etävalvontaan ja asetusten tallentamiseen. * Internet-yhteys tarvitaan myös ilmaisen OSRAM lightify®-tilin luomiseen.

Mitkä ovat Smart Lighting oletukset?

Valaistus vaikuttaa myös yleiseen elämäämme. Kirkkaat siniset valot auttavat meitä keskittymään, lämpimät kellertävät valot rentouttavat. Smart LIGHTING -valoja voidaan säätää mielialasi mukaan: riippuen tilanteesta, kirkkaaksi tai himmeäksi, kylmän tai lämpimämmän valkoiseksi.

valdiklis GATEWAY-S

Smart Lighting valaisimet sisältävät myös muita kiinnostavia ominaisuuksia::

  •  Hallinnointi siihen tarkoitetulla sovelluksella (Android/iOS)
  •  WLAN-yhteyden kautta hallinnoinnin (mahdollista hallita myös LA yhteyden kautta)
  •  Voit ohjata valoja mistä tahansa paikasta * (tarvitaan vain Internet-yhteys)
  •  Jatkuvat päivitykset/uudet parannukset
  • Avoimen lähdekoodin sovellus (lisäominaisuuksien luominen)
  •  Toimii OSRAM LIGHTIFY ®-tuotteiden kanssa (lamput/valot)
  • Yhteensopiva Google Nestin kanssa
  •  Yhteensopiva Winkin kanssa

Smart LIGHTING – interaktyvusis apšvietimas

Tee siitä vieläkin mielenkiintoisempi!

Avoimen lähdekoodin sovelluksen avulla voit jatkuvasti hienosäätää / keksiä uusia ominaisuuksia – smart Lighting valaistus voi oppia uusia ominaisuuksia. Valikoima valaistuksen eri ominaisuuksista:


Relax
Unohda arkipäivän huolet ja rentoudu lämpimässä valkoisessa valossa. Relax valaistus tekee kodistasi rentouttavan keitaan.

Active
Tämä laite auttaa sinua keskittymään työhösi ja voittamaan väsymyksen. Active valaistuksen sininen sävy antaa sinulle lisäenergiaa.

Kasvien valaistus
Parhaat valaistusasetukset kasvien kasvamiseen.

interaktyvus EGLO išmanusis apšvietimas
Henkilökohtaisten valaistusasetusten luominen ja tallentaminen

Yhdessä Smart LIGHTING -ratkaisun kanssa voit yhdistää ja hallita useita valoja yhdessä ryhmässä. Tallenna myös jokaisen valonlähteen kirkkaus - jotta samaa valaistusta voidaan käyttää myös myöhemmin. Tämän seurauksena voit esimerkiksi elokuvaa katsoessasi tummentaa koko huoneen valaistuksen yhdellä napin painalluksella.


Oletko vielä matkalla kotiin?

Silloinkin, kun olet poissa kotoa, voit asettaa valaistuksen niin, että näyttäisi kuin olisit kotona. Lomatilassa valaisimet kytkeytyvät automaattisesti päälle ja pois päältä. Internetin kautta sitä voidaan muuttaa myös matkustettaessa tai missä tahansa, missä on mahdollista käyttää internet-yhteyttä.

Smart LIGHTING – interaktyvusis apšvietimas