Tuotteen palauttaminen

Saatuasi tuotteen tarkasta se huolellisesti ennen käyttöönottoa. Jos huomaat, että tuote on vahingoittunut toimituksen aikana ja haluat palauttaa sen, ota meihin heti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Muista ilmoittaa ostetun tuotteen tuotenumero ja tilausnumero sekä palautuksen syy (vahingoittunut tuote, väärä tuote ne.)

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa kauppa 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta

Ostaja voi käyttää palautusoikeutta vain, jos tuotetta ei ole vahingoitettu tai käytetty, eikä sen ulkonäköä ole muutettu ja se on ehjä alkuperäispakkauksessaan.

Ostaja vastaa kaikista tuotteen palauttamisesta aiheutuvista kuluista

Palautetun tuotteen mukana on oltava kaikki sen ostamista todistavat asiakirjat

Palautettu tuote on pakattava asianmukaisesti.

Vain luonnolliset henkilöt voivat palauttaa tuotteita, palautusoikeus ei päde oikeushenkilöihin.

Tuotteen palautuksessa on mainittava seuraavat tiedot: tilausnumero, tuotteen hinta ja vastaanottopäivä sekä pankkitilin numero, jolle halutaan, että ostosumma palautetaan.

Edellä mainitut säännöt koskevat verkkokaupan ostoksia

Jos haluat palauttaa tuotteita tilauksestasi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme info@nordenlights.fi tai puhelimitse sopiaksesi milloin palautettavat tuotteet noudetaan osoitteestasi. Palautuksen hinta on 8,90€ ja summa vähennetään 
hyvitettävästä summasta kun palautus on käsitelty varastollamme.

 

Tuotteen laadun takaaminen

2 vuoden takuu koskee kaikkia valaisintuotteita. Takuu koskee kotitalouksien käyttämiä valaisimia, joita käytetään tarkoituksenmukaisesti.

Product added to compare.